Man kan ändra ordningen på de övriga betalsätten, alltså gäller detta ej för diverse Checkouter.

I administrationen i menyn åt vänster gå in på: 1. Order -> 2. Betalsätt -> 3. Redigera ett betalsätt (EJ Checkout)

Klicka på fliken inställningar. Då använder du dig av fältet "Ordningstal" inne på respektive betalsätt under avancerat. Se bild nedan.

Lägre ordningstal visar betalsättet högre upp i listningen i kundvagnsvyn.