Ett vanlig helpdeskfråga är varför betalsättet eller fraktsätten inte syns i kassan.

Logga in i administrationen och åt vänster i menyn gå in på: 1. Order -> Fraktsätt eller Betalsätt.

Betalsättet syns inte i kassan

Var extra säker på att de uppgifter du skriver in på betalsättet är giltiga. Hur du skapar ett betalsätt kan du läsa om här

En annan sak som är viktigt att tänka på är att du har ställt in så att ditt aktuella betalsätt går att använda med det fraktsätt som du eller kunden valt och att du har aktiverat de länder som kunden handlar från

Glöm inte att aktivera betalsättet under fliken "Inställningar" och kryssa i att betalsättet ska vara valbar -> verkställ -> spara.

Fraktsättet syns inte i kassan

Om fraktsättet inte syns i kassan så kan det bero på att du inte har lagt in några fraktpriser. Om du inte vet vad du skall ta betalt eller har gratis frakt så sätter du 0 kr och max antal kg i vikt. Glöm inte lägga till de länder som det gäller för och att fraktsättet är aktivt.

Var noga med att inte lägga för snåla vikter så att det t.ex. inte finns några alternativ.