Admin

• Dokument - Uppdaterat gränssnitt vid redigering
  • Funktionslås - Det finns nu möjlighet att låsa funktioner i butiken, som t.ex robots.txt, eller butikens sitemap.
  • Admin - Man kan sätta genvägar per administratör i headern i admin.
  • Artikel - Tillverkarens artikelnummer tolkas som text oavsett dess format. Om värdet innehöll en punkt kunde det tolkas som ett decimaltal.
  • Order - När man skickar mail från orderkortet används nu butikens valutavisning.
  • Fabrikat - Bättre hantering vid större mängd fabrikat.
  • Skapa produkt - Utifall att man stängt av popups så får man alternativet att klicka sig vidare efter att produkten skapas.
  • Vid inloggning till administrationen så stannar man kvar på länken man var på, istället för att omdririgeras till startsidan.

Butik

• Nya kassan - designändringar för mobil för att förbättra köpflödet.
  • Nya kassan - optimerat vissa delar där information sparas för att undvika konflikter
  • Nya kassan - lagt till en overlay när kassan uppdateras för att förtydliga att något sker
  • Dokument - Saknas dokument för en produkt så syns inte längre blocket för dokument.
  • Produkt - Utökad microdata för produktsidan: availability, priceValidUntil, url, aggregateRating, brand.
  • Lagerimport - Möjlighet att öka och minska lager med import av csv eller Excel fil. Funktionen finns under Sortiment - Import/Export
  • Facebook pixel - bättre stöd för varor som har apostrof i namnet

Betalsätt

• Klarna Checkout v2 - förbättrad hantering av orderskapande, för att förhindra dubbla ordrar vid hög belastning