I denna artikel kommer vi snabbt gå igenom vart och hur man redigerar startsidan i sin butik. Vi kommer börja med att redigera ett block med varor och sedan lägga till flera varor i ett blocket

När man arbetar med sidans innehåll och struktur kommer man behöva använda sig mycket utav layouteditorn. Vi rekommenderar att ni läser igenom vår artikel: Layouteditorn 101.
Där behandlar vi bland annat, hur man arbetar med butikens struktur och vad man bör tänka på, hur man lägger upp block och produkter och mycket mer.

Steg 1 - Hitta till startsidan

För att hitta startsidan gör du följande steg:
Sidor -> sidor -> (1)leta upp filnamnet ” /index.html ” -> (2)Klicka på redigerar-knappen.

Steg 2 - Välj valfritt block

Nu ska vi ta och redigera ett valfritt produkt block. Vi har valt detta block som visar 3 varor och vi kommer redigera så att det visas 6 varor.

Steg 3 - Redigera block

Som vi nämnde i tidigare steg så har vi valt att redigera detta block med 3 produkter, men du kan välja vilket produkt-block som helst att redigera. Vi börja med att klicka på redigerar-knappen för detta block.

Steg 4 - Inställningar för blocket

Nu kommer fönstret “Blockspecifika inställningar” att dyka upp. Vi kommer gå snabbt igenom vad de olika delarna betyder.
1. Antal varor som ska synas i butiken. I vårt fall så ändrar vi från 3 varor till 6 varor.

2. Alla varor som finns tillgänglig i blocket. I vårt fall finns det redan 6 varor vilket betyder att vi kan visa upp alla 6 varor.
3. Lägg till varor till blocket.

4. Ändra vilka varor som ska visas först (varan som ligger längst upp visas först)

Stäng ned fönstret “Blockspecifika inställningar” och klicka på knappen “Spara och aktivera mallar i butiken”

Steg 5 - Resultat i butiken

Resultatet i butikens startsida är att vi nu har utökat produktvisningar från tidigare tre varor till sex varor. Du kan självklart sortera och lägga till vilka varor du vill till din butik.

Obs! Kom ihåg att klicka på knappen “Spara och aktivera mallar i butiken” annars kommer ni inte kunna se era ändringar i butiken.